Meditatietraining

Meditatie is een manier om je lichaam en geest tot rust te laten komen. Je maakt je los van je gebruikelijke manier van denken en je richt je op het hier en nu. Het helpt je om in contact te komen met je innerlijke stilte. Meditatie brengt je terug bij jezelf, waarbij zich een natuurlijke rijkdom ontvouwt. Leren mediteren is het mooiste kado dat je jezelf in het leven kunt geven!

MEDITATIETRAINING RIJKDOM VAN NIET DOEN (Jaarcyclus)

Deze meditatietraining van negentien avonden gedurende het jaar is bedoeld voor mensen die ervaring hebben met Zijnsoriëntatie. Op een inspirerende locatie en online vieren we elke bijeenkomst de vrijheid van Zijn. Je herinnert via meditatief lichaamswerk, visualisatie en zitmeditatie, je altijd al aanwezige vrije en liefdevolle Zijnsaard en de Rijkdom van Niet-doen. 

MEDITATIECURSUS RIJKDOM VAN NIET DOEN (Korte cyclus)

Deze meditatiecursus start twee keer per jaar, in februari en in oktober. In een serie van acht donderdagavonden maak je kennis met Zijnsmeditatie. Je mediteert zittend en bewegend en je leert vaardigheden om wakkerte (mindfulness), inspiratie en rusten in niet-doen zelf te beoefenen. De groep bestaat uit minimaal zes en maximaal tien personen en is voor mensen met en zonder Zijnsgeoriënteerde ervaring. 

 

Je kunt je voor bovengenoemde trainingen opgeven per e-mail of telefoon. Kijk op de Agenda pagina voor de data van de bijeenkomsten.